Shopping og forretningsliv

Handelslivet

LikørstrædeLyngby-Taarbæk Kommune er priviligeret på næsten alle områder. Kommunen er på een gang en handelsby, en erhvervsby, en universitetsby, en grøn boligby, en kulturby og en rekreativ by.

Kongens Lyngby er center for hele nordregionens detailhandel med et varieret handelsmiljø. Inden for en radius under 500 meter ligger Lyngby Storcenter med omkring 100 forretninger, Magasin du Nord, og Johannes Fog samt over 200 specialforretninger langs Lyngby Hovedgade i stræderne og på byens pladser, hvor et hyggeligt købstadspræg går op i en højere enhed.

Tilsammen repræsenterer disse en årlig omsætning på over 3 milliarder og mellem 20.000 og 30.000 daglige kunder. Det sætter Kongens Lyngby op i toppen af landets handelskraftcentre.

Mange store og små erhvervsvirksomheder har valgt at placere sig i kommunen, og Danmarks Tekniske Universitet gør Lyngby-Taarbæk til center for teknologisk forskning og uddannelse. Attraktive grønne boligområder med villaer, rækkehuse og etageboliger danner rammen om livet for kommunens 52.000 indbyggere.

Lyngby Loppetorv

LoppemarkedNæsten hver søndag formiddag fra maj til oktober er der stort loppetorv på parkeringspladsen ved Kanalvej bag Lyngby Storcenter.

I op mod 100 boder sælger private mange fine ting og sager, og loppemarkedet regnes for et af de bedste på Sjælland.

Loppetorvet administreres af Virum-Sorgenfri Håndboldklub af 2002.

 

 

Shopping


Annoncer

Lyngby Storcenter