Forlystelser

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken

BakkenDyrehavsbakken i Klampenborg har flere kørende forlystelser end nogen anden forlystelsespark i hele Norden. Og de vildeste, er der mange, der mener.

En kendsgerning er det i hvert fald, at de korte køer ved Bakkens forlystelser betyder, at man som gæst får fuld valuta for pengene, når man investerer i det populære turbånd, som giver fri adgang til alle kørende forlystelser.

Udover de mange spændende forlystelser er der også mulighed for at prøve sine færdigheder ved de mange spilleboder. Lad dine kundskaber med bolde, luftgeværer, dartpile og slangebøsser være vejen til de flotte præmier fra gevinsthylderne.

Bakkens HvileOg hvorfor ikke også prøve lykken i en af Bakkens mange spillehaller. De mange spilleautomater fordelt i 10 spillehaller gør faktisk Bakken til Danmarks største kasino.

Ægte topunderholdning finder du også på Bakken. Cirkusrevyen, Danmarks største revy, disker op med komedie og satire af bedste slags fra slutningen af maj til slutningen af august. Og vil du selv deltage i løjerne, så besøg syngepigerne i Bakkens Hvile - landets eneste tilbageværende sangerindepavillon. Her er der altid sang og musik og en stemning helt i top.

Læg hertil, at Bakken ligger unikt placeret i Danmarks smukkeste skov, Dyrehaven - så forstår man, hvorfor danskerne hvert år valfarter til Dyrehavsbakken. Velkommen til mange sjove oplevelser i verdens ældste forlystelsespark.

Entréen er gratis - som altid.

Bellevue Teatret

UlvedaleneBellevue Teatret ligger ved Klampenborg Station med udsigt over Øresund. Her vises bl.a. internationale shows, teater og musicals. Om vinteren spilles "Folk og røvere i Kardemomme By" og om sommeren optræder Alexander Kølpin.

Ulvedalene

Friluftsteatret i Ulvedalene spiller hvert andet eller tredje år. Teatret ligger i et kuperet terræn i Dyrehaven. Kontakt Lyngby Turistinformation for nærmere oplysninger

 


Annoncer